Rólunk

Ismerje meg cégünket

A Solar Works kft.

Vállalkozásunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy a lehető legtöbb ember számára elérhetővé tegyük az egyik legelterjedtebb megújuló energiaforrás használatát napelemes rendszereink segítségével. Komplex megoldást nyújtunk rendszereink kivitelezésében, az egész folyamatot koordináljuk a tervezéstől az üzemeltetésig.

Tervezés

Hosszútávra tervezünk

Egy napelemes rendszer használati ideje több évtized, ezért a mérnöki hivatásunkhoz híven a minőség, a megbízhatóság és a szakértelem tölti be a legfontosabb szerepet munkánk során. Beépített rendszerelemeink prémium minőségűek, így minden esetben teljeskörű garanciát vállalunk a felhasznált anyagokra és az elvégzett munkára.

Fontos számunkra, hogy befektetése minél hamarabb megtérüljön, majd profitot termeljen Önnek. Ezért cégünk a minőségi rendszerek telepítése mellett a költségek minimalizálására is nagy hangsúlyt fektet.

Részletesen kidolgozott alternatívákat tárunk Ön elé, hogy a megfelelő információk birtokában egy kellően megalapozott döntést hozhasson. Tervezéskor minden esetben figyelembe vesszük az összes felmerülő veszteségforrást, hogy a rendszer komolyabb terhelés esetén se hagyja Önt cserben. A végső árajánlat előtt egy személyes felmérés alapján megkeressük a legoptimálisabb megoldást a személyre szabott igényeket is figyelembe véve.

Ismerjen meg bennünket

A személyes találkozók során, valamint telefonon és emailben Béres Viktor kollégánkkal fog találkozni. Ha bármilyen kérdése merülne fel, forduljon hozzá bizalommal!

Béres Viktor

Béres Viktor

Ügyfélkapcsolat

Rólunk mondták

Péter László Dudás
Péter László Dudás
2021.07.20.
A Solar Works csapata mindent a megbeszéltek szerint csinált. Kereken három hónap alatt a szerződés kötéstől a termelésig minden profin zajlott. Az előkészítés és a kivitelezés alatt is folyamatosan tájékoztattak, hogy épp hogy áll az ügymenet. Figyelembe vették az igényeket és a módosításokat szakszerűen végeztek el. A telepítést elég zord időben is vállalták, hogy a meghatározott átadási időpont ne legyen veszélyben. Több ajánlatot is kértem neves cégektől, akik közül egy sem tudott időbeli garanciát vállalni az átadás kapcsán. Az ajánlatok többségében a vevői igényeket részben vették csak figyelembe. Több ajánlat nem tartalmazta a tuzvedelmi kapcsolót, ami jogszabályi előírás. (gondolom a helyszínen már szívesen rám sózták volna) Ezekkel az ajánlatokkal szemben a Solar Works minden jogi előírást figyelembe véve tett ajánlatot. Mindenkinek ajánlom őket. Egy kedves, precíz csapat ebben a kiélezett versenyben. Nem csak a haszon érdekli őket, hanem a vevő elégedettsége folyamatosan szem előtt van tartva!!! Best work is Solar Works
Edith Nagy
Edith Nagy
2021.07.09.
Korrekt, gyors kivitelezés. Március végén, amikor belevágtunk, kilátástalannak tűnt, hogy június 30-ig elkészül minden, de sikerült köszönhetően Viktor csapatának. Június 28-tól a rendszer szépen termel.
Dániel Mamusits
Dániel Mamusits
2021.05.12.
Nagyon elégedett vagyok velük. Az ajánlati fázistól kezdve mindent megtettek hogy ez így legyen. Jó ötletekkel, szép és precíz munkát végeztek. Ritkán van szerencsém jó szolgáltatóval, de most van🙏
Csaba Barnabás Tóth
Csaba Barnabás Tóth
2021.04.28.
Remek munkát végeztek! Pontos, precíz kivitelezés! Ajánlom mindenkinek.
kicsip
kicsip
2021.04.19.
Fiatal csapat, de mégis nagyon profik voltak. A telepítés korrekt minőségű lett és az egész kivitelezés rendben ment, mindent megoldottak. Köszönöm a remek napelemes rendszert!

Referenciák

Kíváncsi a korábbi munkáinkra? Összeállítottunk néhány esettanulmányt, ami alapján Ön is láthatja, milyen velünk dolgozni.

Nézze meg munkáinkat