Napelemparkok

Befektetőknek

Megújuló energiaforrás

A folyamatos technológia fejlődés hatására egyre jobban fokozódik a világ villamosenergia-szükséglete. A megoldásban egyre nagyobb szerepet kapnak a természetes, megújuló energiaforrások, ezért a napelemparkok telepítése egy biztos, jövőálló befektetés.

Nincs extra költség

Nincs extra költség

Az üzemeltetéshez nincs szükség emberi erőforrásra és a fenntartási költségek is elenyészőek

Kiszámítható jövedelem

Kiszámítható jövedelem

A napsütéses órák száma évről évre növekvő tendenciát mutat, ezzel arányosan az Ön bevétele is növekszik

Hosszú távú befektetés

Hosszú távú befektetés

A rendszer elemeinek hosszú élettartama garantálja a kiszámítható, biztos megtérülést

Zöld energia

Zöld energia

Befektetésének, a pénzügyi előnyök mellett, a környezetre is számos pozitív hatása van

Értéktartó

Értéktartó

A napelemes rendszerek több évtizedig biztosítják az energiát, minimális amortizáció mellett

Alacsony kockázat

Alacsony kockázat

A technika rohamos fejlődése miatt egyre több elektromos áramra lesz szükség

Befektetési Esettanulmány

Vegyünk alapul egy 500 kWp méretű, közel 1500 db panelből álló kiserőművet, amelynek telepítéséhez méretéből adódóan legalább 1 ha földterület szükséges.

Egy ekkora méretű rendszer évente körülbelül 600 000 kWh energiamennyiséget termel, amely kb. 133 db 4 fős család éves energiafogyasztása. Emelett 187 tonna CO2 szennyezéstől kíméli meg környezetünket, amely nagyjából 97 db modern autó éves CO2 kibocsátásának felel meg.

Ekkora energiát természetesen nem lehet helyben felhasználni vagy elraktározni, így a legjobb megoldás a továbbértékesítés az áramszolgáltató számára.

Egy jó minőségű rendszer 25-30 évig működik jelentősebb teljesítménycsökkenés (20%) nélkül, élettartama átlagosan 40 év. A jelenlegi piaci árak alapján megtérülési ideje hozzávetőlegesen 15-20 év, tehát ezután 20-25 évig termel profitot. Mindezek alapján átlagosan nagyjából 4-5% megtérüléssel számolhatunk évente, amely a befektetés mértékével tovább skálázható (nagyobb befektetésnél, arányosan növekszik a megtérülési ráta is).

Az utóbbi évek statisztikai adatai alapján a napsütéses órák száma folyamatosan növekvő tendenciát mutat, így ez a befektetés a jövőben még nagyobb megtérülést hozhat.

12 év teljeskörű garancia

25 év teljesítmény garancia

Garancia

Garancia

Kizárólag prémium minőségű termékekkel dolgozunk, melyekre alap esetben 12 év teljeskörű és 25 év teljesítménygaranciát vállal a gyártó. Az elvégzett munkánkra 5 év teljeskörű garanciát vállalunk, de igény szerint további, kiterjesztett garanciát is biztosítunk ügyfeleink részére.

Minden esetben számolunk a szükséges veszteségforrásokkal, így garantáljuk, hogy az általunk telepített rendszerek megtermelik az Önnek szükséges energiamennyiséget.

Kapcsolatfelvétel

A személyre szabott árajánlat érdekében forduljon hozzánk bizalommal, kérjen helyszíni felmérést és teljeskörű támogatást!

Keressen bennünket