Kalkulátor

Számolja ki a beruházás költségét

Fontos információk

A költségkalkulációhoz töltse ki az alábbi űrlapot, és rendszerünk pár percen belül elküldi Önnek a megadott paraméterek szerinti költségeket!

Minden esetben számolunk a szükséges veszteségforrásokkal, így garantáljuk, hogy az általunk telepített rendszerek megtermelik az Önnek szükséges energiamennyiséget.

Fogyasztás

Kérjük adja meg a jelenlegi vagy tervezett villanyszámlája havi összegét vagy éves villamosenergia-fogyasztását!

KWh/év

Telepítés helye

Kérjük válassza ki a telepítés helyét!

A napelemek telepítése szempontjából a déli tájolású tető az ideális. Kérjük adja meg a délhez legközelebb eső legnagyobb felületű tetőrész irányát!

A tető meredeksége

Smart rendszer

Smart rendszert abban az esetben érdemes használni, ha a napelemek egy része a nap valamely szakában árnyékban van (pl.: kémény árnyéka, fa árnyéka, szomszédos épület stb.). Ilyenkor az adott napelem panel teljesítménye nagymértékben csökken. Mivel a panelek sorba vannak kötve, így a teljes rendszer teljesítményére hatással van az árnyékban lévő panel. Extrém esetben a termelés is leállhat.

Megoldásként egy optimalizáló kerül fel minden napelem panel hátuljára, ennek segítségével az alacsonyabb teljesítményt adó napelemek nem csökkentik a rendszer teljesítményét. További előnye az általunk használt SolarEdge optimalizálóknak, hogy nem csak az inverterről kaphat teljes körű diagnosztikai adatokat, hanem az összes napelemről külön-külön is.

Márkák kiválasztása

Amennyiben ismeri a napelemes rendszerek gyártóit és szeretné, ha konkrét márkák szerint végeznénk a kalkulációt, itt kiválaszthatja azokat.

Ha nem tudja, hogy melyik megoldások lennének megfelelők Önnek, hagyja alapértelmezetten ezt az opciót!

Kapcsolati adatok

Kérjük adja meg nevét és email címét, ahova az eredményeket küldhetjük!

    Adatkezelési tájékoztató megtekintése

    Felhívjuk figyelmét, hogy a kalkulátor csupán közelítő árat képes számolni, mely nem helyettesíti a helyszíni felmérést és nem minősül ajánlattételnek. Pontos árajánlat érdekében kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!